TARGETA REGAL PELS ÀPATS D'EMPRESA

El Gremi d’Hostaleria de Sabadell ha posat en marxa aquesta  iniciativa amb la col·laboració de BBVA per ajudar el sector durant la campanya de Nadal.

Es vol oferir a les empreses i comerços locals la possibilitat de regalar als seus empleats una targeta amb un import precarregat per gastar-lo en els més de 800 bars i restaurants de Sabadell, siguin o no associats.
D’aquesta manera es vol ajudar el sector hostaler que ha patit l’aturada temporal de la seva activitat durant l’estat d’alarma i s’anticipa una solució davant la impossibilitat o les dificultats que tindran les empreses per organitzar els típics dinars i sopars de Nadal.
La targeta és nominativa i es pot contractar de forma molt senzilla a qualsevol oficina de BBVA de Sabadell per part de l’empresa que es vulgui adherir a aquesta iniciativa. No té un import fixe a precarregar, cada empresa pot definir l’import que vol posar a disposició dels seus empleats.
Per part del Gremi, el seu president, Jordi Roca Casadevall, ha remarcat que “necessitem iniciatives que ajudin al nostre sector a sobreviure i, al mateix temps, donin la possibilitat a la població de seguir gaudint dels bars i restaurants que més els hi agraden i a seguir amb tradicions que serveixen per afavorir els ambients de treball”. Ha afegit que “el cost per les empreses serà mínim gràcies a aquesta col·laboració amb BBVA”.
Albert Rio, director de Zona de BBVA a Sabadell, ha aplaudit la iniciativa del Gremi i ha remarcat que “aquesta col·laboració es una mostra més del suport de BBVA al teixit empresarial del municipi”.

Aplicació "Sabadell t'ho porta a casa"

L’Ajuntament de Sabadell impulsa l’aplicació mòbil:

? Sabadell t'ho porta a casa

 Una plataforma totalment gratuïta que permet buscar els comerços que fan servei a domicili

 

Si sou un bar o un restaurant hi voleu oferir els vostres productes, ja sigui per recollir o portar a domicili contacteu amb el gremi i us farem arribar el formulari de inscripció.

✅ Descarrega 
iOS ➡️ https://apple.co/2SjjcKY
Android ➡️ https://play.google.com/store/apps/details?id=cat.ajsabadell.appcomercos

Consulta al web ? http://web.sabadell.cat/acasa

BBVA i Gremi Comarcal d' Hostaleria i Turisme de Sabadell i Vallès Centre, a través de la Gerencia FIHR Barcelona signen un acord de col·laboració financera

 

 

L'acord posa a disposició dels associats del Gremi línies de finançament específiques, productes financers i serveis adequats a les necessitats del sector.

Destaquen els productes vinculats amb els mitjans de pagament, targetes específiques per a negocis, préstecs i comptes de crèdits i assegurances. També s'inclouen serveis derivats de l'aposta digital del banc com l'eina Commmerce360 que utilitzant el Big Data, reporta informació estadística sobre el propi negoci i sobre el comportament del sector a la zona.
A la presentació de l'acord ha assistit en David Norton, director de CBC · Sabadell · Creu de Barberà de BBVA i en Jordi Roca Casadevall, president del Gremi Comarcal d' Hostaleria i Turisme de Sabadell i Vallès Centre i en Carlos Lozano Zaragoza, Gestor Pyme de BBVA

3ª Nit de la Ciència a Sabadell · 12 d'abril 2018

ORUM SALUT SABADELL 2018
Quina relació tenim amb el menjar?

Quin paper juga el nostre estil de vida o l’estrès en la nostra alimentació?

I el nostre entorn social, econòmic o cultural?

Què vol dir menjar sa?

Com s’alimenten els nostres infants?

El nostre sistema de producció d’aliments i de consum és sostenible?

                                 Com pot afectar a la salut el procés d’embalatge dels aliments?

Els propers 6 i 7 d’abril se celebrarà la segona edició del Fòrum de Salut per donar resposta a aquestes i moltes altres preguntes, que arriba amb la voluntat de promoure el diàleg i la reflexió a la ciutat sobre diferents qüestions relacionades amb la salut. En aquesta ocasió, el tema central serà “L’alimentació saludable”. Adreçat al conjunt de la ciutadania, al Fòrum trobareu un espai d’informació i sensibilització, però també un espai on debatre i reflexionar a l’entorn d’un tema d’interès per a tothom, tant com a individus com també com a societat. Perquè la salut té molts determinants. Tot plegat d’accés gratuït i obert a tothom. 
Ho organitza l’Ajuntament de Sabadell i el Consell de Salut amb la col•laboració de Diputació de Barcelona, Mercat Central de Sabadell, Espai Cultura Fundació Sabadell 1859 i Xarxa de Productes de la Terra.

Informació i inscripcions www.sabadell.cat/salut

DIA MUNDIAL DE L'AIGUA

22 de Març: Dia Mundial de l’Aigua
Quinze restaurants de Sabadell s'adhereixen a l
’acord entre Aigues Sabadell i el Gremi d'hostaleria i turisme de Sabadell i serviran aigua de la xarxa en ampolles de vidre.

#DiaMundialdelAigua #Totésaigua #sabadellésgastronomia @aiguessabadell

En el marc de les celebracions del Dia Mundial de l’Aigua, A

igües Sabadell i el Gremi d’Hostaleria i Turisme de Sabadell i Vallès Centre han signat un acord per sensibilitzar plegats el consum d’aigua de l’aixeta. La signatura del conveni, que han rubricat Jordi Roca, president del Gremi Comarcal d’Hostaleria i Turisme de Sabadell i Vallès Centre i Joan Cristià, director d’Aigües Sabadell, ha tingut lloc aquest matí a l’Aula de l’Aigua.

Amb aquest acord, un primer grup de 15 restaurants de Sabadell oferiran als seus clients i clientes aigua de la xarxa, servida en ampolles de vidre facilitades per Aigües Sabadell aprofitan els actes del Dia Mundial de l'Aigua. 
L’objectiu és potenciar el consum d’aigua de la xarxa “l’opció més econòmica i sostenible, ja que s’evita la generació de residus plàstics”, ha recordat Joan Cristià, director d’Aigües Sabadell. “Utilitzant una ampolla de vidre reutilitzable i consumint aigua de l’aixeta estem contribuint a l’economia circular i a la protecció del medi ambient”, ha afegit. 
“L’aigua és un element fonamental a les cuines dels restaurants de la ciutat”, ha recordat Jordi Roca, president del Gremi d’Hostaleria. “Estem contents de participar en aquesta iniciativa de sensibilització pionera”, ha afegit.

El Gremi d’Hostaleria treballarà per tal que el màxim nombre dels seus restaurants adherits se sumin a la iniciativa progressivament. De moment, els restaurants que s'adhereixen a la campanya són els segūents:

• DUUO
• Racó del Campanar
• Trenta y Tantos
• Lihados
• Frankfurt Sena
• La Tete
• Catalunya
• Vita Viridis 
• Alonso Restaurant
• Bar Alegre
• Bar cafeteria Schnapps
• Els Tranquils
• Restaurant 42 
• La Sandvitxeria
• La Fresca

L' aigua de la xarxa és totalment segura: Aigües Sabadell controla de forma permanent i exhaustiva la qualitat de l’aigua que se subministra a la ciutat. De mitjana, cada any es realitzen més de 5.000 controls i analítiques en diferents punts de la xarxa de distribució. Els resultats de les últimes analítiques de l’aigua a cada districte de Sabadell es poden consultar a www.aiguessabadell.cat/analitiques.

 

PROGRAMA DE TRANSFORMACIÓ DIGITAL PEL SECTOR DE LA RESTAURACIÓ

 

Internet i les noves tecnologies han irromput en le snostres vides per quedar-s'hi. Els telèfons intel·ligents i dispositius mòbils han revolucionat els nostres hàbits i la manera de relacionar-nos: actualment, un 92% de població al nostre país té un smartphone. Adaptar-se a aquest nou escenari és la clau per subsistir i oferir la millor experiència al client.

La digitalització en sectors com l'hostaleria i la restauració és una realitat cada cop més evident. Per això, des del Gremi d'Hostaleria de Sabadell, PIMEC i la FIHR, ens vole sumar a aquest procès impulsant un programa de transformació digital, dissenyat  exclusivament pel sector de l'hostaleria i la restauració de Catalunya.

La transformació digital és l'oportunitat per impulsar el teu negoci, fidelitzar i millorar l'experiència dles teus clients. Per aconseguir-ho, aquest programa de Transformàcio Digital proposa un sistema integrat, que aportarà tot tipus d'avantatges als vostres establiments:

  • Comunicació i fidelització dels clients 
  • Gestió del teu negoci
  • Agument d'ingresssos
  • Base de dades estable de clients

No esperis més i suma el teu restaurant a la transformació digital. Podràs disposar d'eines dissenyades per oferir la millor experiència als teus clients.

Més informació https://goo.gl/Jt2xXC

Mig centenar de participants a la 3a Jornada Networking de la FIHR

 

•   Una dotzena de gremis i associacions, dels setze que actualmente pertanyen a la FIHR, van assistir ahir a la 3a Jornada Networking de la FIHR, organitzada per la FIHR amb el suport del Gremi Comarcal d’Hostaleria de Sabadell i Vallès Centre,  i la Biblioteca del Sud d’aquesta ciutat.

•  La Jornada pretén recuperar l’esperit de mobilització associativa 

•  Els gremis i associacions, juntament amb els partners han gaudit d’una sessió de coaching prèvia a les reunions

•  La Jornada ha inclòs també vora 200 entrevistes individuals one-to-one entre gremis i col.laboradors.

•  La FIHR disposa de 16 gremis associats, representant vora les 7.800 empreses i autònoms en el sector de l’hostaleria, turismo i restauració.

 

La FIHR va aplegar ahir a la Biblioteca del Sud, de Sabadell, més d’una trentena de gremis, associacions empresarials i partners, a la 3a Jornada Networking de la FIHR. Es tracta d’un dels actes de referència de la FIHR d’aquest semestre i ha comptat amb el suport del Gremi Comarcal d’Hostaleria de Sabadell i Vallès Centre i de  la Biblioteca del Sud.

Un dels objectius de la FIHR i també la seva raó de ser, ha estat la mobilització de l’associacionisme del , tot recuperant l’esperit de les Jornades anteriors. 

A l’obertura de l’acte, el Gerent de la FIHR, en absència del President, Pere Santos, ha recordat que “l’associacionisme empresarial i professional segueixen tenint una funció cabdal de defensa dels interessos dels petits empresaris, però també han d’innovar amb nous serveis, propostes de valor diferents i eines modernes de relació amb els seus associats, i que la Jornada proposada era la resposta de la Federació i els Gremis a aquestes necessitats”

Després de un coaching lúdic, de la mà de “Ferran tu coach”, s’ha engegat  el “networking” one-to-one entre els assistents, durant la qual s’han celebrat vora 200 entrevistes individuals, i s’ha donat veu als organitzadors del Premi Remenja’mmm, Projecte del qual la FIHR n’és un dels principals valedors, i en resulta membre del Jurat.

La Jornada reivindica el paper de la FIHR com “aglutinadora de l’associacionisme empresarial del sector de l’hostaleria, turisme i restauració a les vegueries de la Catalunya Central, Barcelona, Gran Penedès, i fins i tot a Terres de l’Ebre” i vindrà seguida d’altres actuacions al llarg de l’any amb associacions i altres col•lectius empresarials i professionals, que són un dels puntals del singular model econòmic i social català.

Els partners participants han estat DevoluIVa, Oferzone, Grup Santasusana, The Marketing Cloud, Gourmet Català, Fira Àpat, Sentry Seguretat, Necen Ozono, Windat, Caryosa Higienic Solutions, Previsora General, Rest’Art, IPAE, Greencustomers, Repsol, Alimntium, SEHRS Serveis, JustaEnergia, MaiTai Media Factory, BBVA i CAIXABANK. Agraïm la seva participación a la Jornada.

Actualment, la FIHR disposa de més de 16 gremis associats, representant gairebé 7.800 empreses i autònoms.

        ACTIVITATS DEL GREMI

 

 

 

 

A l'última reunió de la FIHR, Federació Intercomarcal d'Hostaleria i Restauració,es va entregar un diploma commemoratiu pels 40 anys d'historia del nostre gremi.

ACABA'T EL PLAT A CASA

137 ESTABLIMENTS DE LA COMARCA PARTICIPEN EN AQUEST PROGRAMA

 

Restaurants de Barberà del Vallès, Castellar del Vallès, Polinyà, Sabadell, Sant Llorenç Savall, Sant Quirze del Vallès i Sentmenat participen en la campanya ACABA'T EL PLAT A CASA, amb la qual es vol normalitzar el fet que els clients d'aquests establiments s'enduguin aquells aliments que han sobrat per acabar-se'ls a casa.

 

Aquest establiments disposaran d'envasos i bosses per facilitar que els usuaris puguin endur-se el que no s'han acabat a casa per menjar-s'ho més tard, congelar-lo, reutilitzar-lo per altres receptes etc... Amb aixó es vol evitar el malbaratament i reduïr els residuos que es generen. 

 

Per més informació sobre aquest projecte podeu consultar també:  www.cresidusvoc.cat/recooperem

RESTAURANTS PARTICIPANTS "ACABA'T EL PLAT A CASA"

PER LA INSERCIÓ LABORAL I SOCIAL

Signatura del conveni entre Andi i Gremi d'Hostaleria i Turisme de Sabadell

ANDI DOWN SABADELL i l'hostaleria

El passat dijous es va celebrar a la cambra de Comerç de Sabadell, l'acte de reconeixement a l'empresariat i la presentació del programa d'inserció laboral de l'Associació ANDI DOWN SABADELL.

La nostra entitat va signar el 2014 un conveni amb ANDI DOWN SABADELL per afavorir la inserció laboral dels discapacitats intel·lectuals. Aquest acord de col·laboració s'emmarca en el programa per promoure l'autonomia personal i la inclusió sociolaboral d'aquestes persones que porta a terme Andi Down. 

D'acord amb aquest conveni, el Gremi es compromet a informar a les empreses i a afavorir l'accès d'aquests joves a les empreses associades i a reconeixer l'esforç dels empresaris en ajudar a normalitzar la societat. 

La formació corre a càrrec de l'associació ANDI. Els joves mai estan sols, ja que Andi s'encarrega de la tutorització de cadascun d'ells, adaptant aquest suport a les necessitats de cada jove. Per ells tenir un lloc de feina és molt important, ja que això està associat a fer-se adult i a ser autosuficient, imprescindible per tenir una vida independent. Són treballadors molt responsables i molt preparats per algunes de les tasques que diàriament es fan en els establiments d'hostaleria. 

9 restaurants col·laboren a la      1a Nit de la Ciència de SAbadell

 

Del 18 al 22 de Novembre oferiran menús molt atractius als assistents a la representació de La Farandula

 

La Nit de la Ciència i el Coneixement és una iniciativa de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), l'Ajuntament de Sabadell, la Fundació Parc Taulí i la Fundació Bosch i Cardellach per aconseguir finançament per ampliar la investigació dels trastorns mentals que afecten infants i joves que es porta a terme al Centre de Salut Mental de la Corporació Sanitària Parc Taulí.

 

Us animem a col·laborar-hi. Com ho podeu fer?

  •  A través d'aportacions econòmiques (mireu la pàgina web de la nit de la ciència)
  • Comprant l'entrada per la 1a Nit de la Ciència de Sabadell amb l'actuació del QUARTET MELT i del QUINTENT DE VENT FUSTA DE L'ORQUESTRA SIMFÒNICA DEL VALLÈS. Preu únic de 12€. Amb aquesta entrada podreu accedir a descomptes a alguns comerços de Sabadell i al menú que 9 restaurants de Sabadell ofereixen del 18 al 22 de novembre en els seus establiments.
Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© GREMI COMARCAL D'HOSTALERIA I TURISME DE SABADELL I VALLES CENTRE