GREMI COMARCAL D'HOSTALERIA I TURISME DE SABADELL I VALLES CENTRE
GREMI COMARCAL D'HOSTALERIA I TURISME DE SABADELL I VALLES CENTRE

        ACTIVITATS DEL GREMI

 

 

 

 

A l'última reunió de la FIHR, Federació Intercomarcal d'Hostaleria i Restauració,es va entregar un diploma commemoratiu pels 40 anys d'historia del nostre gremi.

Cursos pràctics per a treballadors d'hostaleria

PLA DE FORMACIÓ

 

Dirigit a treballadors del sector de l'hostaleria i la restauració.

Gratuït (bonificat amb la seguretat social)

 
 
  • Curs de xarxes socials: facebook, web...

Curs pràctic per treballar pàgines web, facebook, twitter, instagram..

Última sessió realitzada abril 2016

 

 

  • Curs de cocteleria i vins

Curs pràctic per conèixer el món dels vins i la elaboració dels coctails més habituals

Pròxima sessió juny / juliol 2016

 

 

 

  • Curs de intol·leràncies i alergies alimentàires

Curs per conèixer l'aplicació de la normativa sobre al·lergògens per a restaurants i quines són les més habituals.

Formació continua

 

 

 

Truqueu a les nostres oficines per a més informació

ACABA'T EL PLAT A CASA

137 ESTABLIMENTS DE LA COMARCA PARTICIPEN EN AQUEST PROGRAMA

 

Restaurants de Barberà del Vallès, Castellar del Vallès, Polinyà, Sabadell, Sant Llorenç Savall, Sant Quirze del Vallès i Sentmenat participen en la campanya ACABA'T EL PLAT A CASA, amb la qual es vol normalitzar el fet que els clients d'aquests establiments s'enduguin aquells aliments que han sobrat per acabar-se'ls a casa.

 

Aquest establiments disposaran d'envasos i bosses per facilitar que els usuaris puguin endur-se el que no s'han acabat a casa per menjar-s'ho més tard, congelar-lo, reutilitzar-lo per altres receptes etc... Amb aixó es vol evitar el malbaratament i reduïr els residuos que es generen. 

 

Per més informació sobre aquest projecte podeu consultar també:  www.cresidusvoc.cat/recooperem

RESTAURANTS PARTICIPANTS "ACABA'T EL PLAT A CASA"

PER LA INSERCIÓ LABORAL I SOCIAL

Signatura del conveni entre Andi i Gremi d'Hostaleria i Turisme de Sabadell

ANDI DOWN SABADELL i l'hostaleria

El passat dijous es va celebrar a la cambra de Comerç de Sabadell, l'acte de reconeixement a l'empresariat i la presentació del programa d'inserció laboral de l'Associació ANDI DOWN SABADELL.

La nostra entitat va signar el 2014 un conveni amb ANDI DOWN SABADELL per afavorir la inserció laboral dels discapacitats intel·lectuals. Aquest acord de col·laboració s'emmarca en el programa per promoure l'autonomia personal i la inclusió sociolaboral d'aquestes persones que porta a terme Andi Down. 

D'acord amb aquest conveni, el Gremi es compromet a informar a les empreses i a afavorir l'accès d'aquests joves a les empreses associades i a reconeixer l'esforç dels empresaris en ajudar a normalitzar la societat. 

La formació corre a càrrec de l'associació ANDI. Els joves mai estan sols, ja que Andi s'encarrega de la tutorització de cadascun d'ells, adaptant aquest suport a les necessitats de cada jove. Per ells tenir un lloc de feina és molt important, ja que això està associat a fer-se adult i a ser autosuficient, imprescindible per tenir una vida independent. Són treballadors molt responsables i molt preparats per algunes de les tasques que diàriament es fan en els establiments d'hostaleria. 

9 restaurants col·laboren a la      1a Nit de la Ciència de SAbadell

 

Del 18 al 22 de Novembre oferiran menús molt atractius als assistents a la representació de La Farandula

 

La Nit de la Ciència i el Coneixement és una iniciativa de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), l'Ajuntament de Sabadell, la Fundació Parc Taulí i la Fundació Bosch i Cardellach per aconseguir finançament per ampliar la investigació dels trastorns mentals que afecten infants i joves que es porta a terme al Centre de Salut Mental de la Corporació Sanitària Parc Taulí.

 

Us animem a col·laborar-hi. Com ho podeu fer?

  •  A través d'aportacions econòmiques (mireu la pàgina web de la nit de la ciència)
  • Comprant l'entrada per la 1a Nit de la Ciència de Sabadell amb l'actuació del QUARTET MELT i del QUINTENT DE VENT FUSTA DE L'ORQUESTRA SIMFÒNICA DEL VALLÈS. Preu únic de 12€. Amb aquesta entrada podreu accedir a descomptes a alguns comerços de Sabadell i al menú que 9 restaurants de Sabadell ofereixen del 18 al 22 de novembre en els seus establiments.

MASTERCLASS

amb FERRAN CENTELLES, Sommelier del Bulli 2000-2011

 

Tallers generatius ofereix un taller amb maridatge per apendre diferents aspectes de la cultura i la tradició del vi, apreciar els seu llenguatge i com s'ha de presentar, obrir i servir.

 

El taller serà el proper 27 d'octubre de les 10 h a les 14 h i de les 16 h a les 20 h a El Celler de la Masia Can Barra, passeig Can Barra s/n  de Sant Quirze del Vallés. 

 

Per a més informació o inscripcions a www.tallersgeneratius.com o als telèfons 937117825 · 677219855

Nueva presencia en Internet

A partir de ahora, podrá consultar todo lo que desee acerca de GREMI COMARCAL D'HOSTALERIA I TURISME DE SABADELL I VALLES CENTRE y nuestra oferta también en Internet. Esperamos su visita a nuestra página.

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© GREMI COMARCAL D'HOSTALERIA I TURISME DE SABADELL I VALLES CENTRE