Podem ajudar-vos?

Feu-nos la vostra consulta, doneu-nos les vostres dades i ens posarem en contacta amb vosaltres

Su mensaje del formulario se ha enviado correctamente.

Ha introducido los siguientes datos:

Formulari

Por favor, corrija los datos introducidos en los campos siguientes:
Al enviar el formulario se ha producido un error. Inténtelo de nuevo más tarde.

Atención: Los espacios marcados con * son obligatorios.

AVÍS LEGAL

En cumpliment de l'artícle 10 de la Llei 34/2002, de l'11 de juliol, de serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) s'exposa a continuació les dades identificatives de l'empresa.

Denominació social:
GREMI COMARCAL D'HOSTALERIA I TURISME DE SABADELL I VALLES CENTRE
Domicili social:
C.HORTA NOVELLA, 65
08201 SABADELL
Correo electrònic:
gremihostaleriasabadell@gmail.com
Telèfon:
+34 937258383
Aquesta web ha estat creada per l'empresa GREMI COMARCAL D'HOSTALERIA I TURISME DE SABADELL I VALLES CENTRE amb caràcter informatiu i per ús personal dels usuaris. A través d'aquest Avís legal, es pretèn regular l'accés i us d'aquesta web, així como la relació entre la web i els seus usuaris. Accedint a aquesta web s'accepten els seguents termes i condicions: L'accés a aquesta o web es responsabilitat exclusiva dels usuaris.
El simple accés a aquesta web no suposa establir cap classe de relació comercial entre el GREMI COMARCAL D'HOSTALERIA I TURISME DE SABADELL I VALLES CENTRE i l'usuari.
L'accés i la navegació en aquesta web suposa acceptar i coneixer les advertències legals, condicions i termes d'ús continguts en ella.
El titular de la web pot oferir serveis o productes que podran trobar-se sotmesos a unes condicions partículars propies que, segons els casos, substitueixin, compleixin y/o modifiquin les presents condicions, i sobre les quals s'informará al usuari en cada cas concret.

Si teniu un bar  o restaurant i necessiteu informació, fer una consulta o teniu algún dubte, poseu-vos en contacta amb nosaltres al 629389490.

Informació diaria, tots els dies de la setmana

CURSOS ONLINE  MANIPULACIÓ ALIMENTS

Nous cursos online d'higiene i seguretat alimentària per a personal manipulador d'aliments de la restauració i comerç minorista.

Per empreses, oferim cursos de neteja i desinfecció entorn COVID-19

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© GREMI COMARCAL D'HOSTALERIA I TURISME DE SABADELL I VALLES CENTRE