DESTAPA'T 2018

del 12 al 22 d'abril

Aquest any 21 establiments de Sabadell tornen a oferir-vos una ruta gastronòmica per la ciutat amb propostes noves i originals per tan sols 2,5€ acompanyades d'un quinto o canya Damm

Omplin la butlleta amb els segells dels establiments que heu visitat, podreu votar per la tapa que més us hagi agradat i participar en el sorteig de 3 àpats per a 2 persones.

 

 

 

 

 

DesTAPA'T 2017

Els guanyadors

La Tete, de la plaça del Gas, va ser la guanyadora del vot popular del Destapa't 2017 amb la tapa Joc de Caps, que consistia en una coca de croissant amb rosbif de vedella, tomàquet deshidratat, poma caramel·litazada, germinat d'espàrrecs i vinagreta d'orenga.

Per altra banda, la tapa presentada per l'establiment Loremar va ser la gunyadora de la tapa tècnica que atorga Estrella Damm. La proposta d'aquest establiment va ser Coca crocant de Verat Umami, consistent amb una coca amb verat umami amb almadroc, salicòrnia i falç caviar de poma àcida.

 

En Sergi Valls Manzano, la Mª Pilar Bonson Lopez i l'Ana Barcia Garcia són els guanyadors del concurs que es va celebrar entre els que participen en l'elecció del guanyador de la tapa popular. 

 

Durant aquesta edició es van servir aproximadament unes 27.000 tapes

Totes les propostes del DesTAPA't 2016

 

DesTAPA't 2016

DEL 28 D'ABRIL AL 8 DE MAIG

 

 

 

Totes les propostes del DesTAPA't 2016

Els guanyadors 

L’establiment La Sandvitxeria va tornar a guanyar el concurs popular del DesTAPA’T Sabadell amb 238 vots, seguit del Renaissance amb 216 i de El Llit amb 211, d’un total de 2.554 vots contabilitzats.

 

La Sandvitxeria, va presentar una tapa anomenada “Petit plaer” que consistia en una Hamburguesa de vedella amb mus de boletus a l'oporto i ceba caramel·litzada amb base de rúcula. Aquest establiment ha sigut el guanyador de la tapa popular de les edicions 2012, 2014, 2015 i 2016

 

Per altra banda, la tapa presentada per l’establiment Loremar va ser la guanyadora de la tapa tècnica que atorga Estrella Damm. El jurat es basa en la originalitat i la presentació de la tapa, així com en altres consideracions tècniques. La proposta d’aquest establiment era Musclo tigre amb salsa holandesa i pa de pessic aeri de plàncton marí.

DESTAPA’T 2015

 

La Sandvitxeria, amb la tapa "No em deixis", va tornar a guanyar l'edició d'enguany del Destapa't 2015 que es va celebar del 3 al 13 de juny.

El Buquet va ser el guanyador del premi tècnic atorgat pel jurat d'Estrella Damm amb la tapa "Ostra fumada"

 

Fotografies realitzades www.fotografiazapata.com Desplegable amb les 44 propostes (Fotografies realitzades www.fotografiazapata.com)
Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© GREMI COMARCAL D'HOSTALERIA I TURISME DE SABADELL I VALLES CENTRE