DESTAPA'T 2018
del 12 al 22 d'abril
Aquest any 21 establiments de Sabadell tornen a oferir-vos una ruta gastronòmica per la ciutat amb propostes noves i originals per tan sols 2,5€ acompanyades d'un quinto o canya Damm
Omplin la butlleta amb els segells dels establiments que heu visitat, podreu votar per la tapa que més us hagi agradat i participar en el sorteig de 3 àpats per a 2 persones.
Per altra banda, la tapa presentada per l'establiment Loremar va ser la gunyadora de la tapa tècnica que atorga Estrella Damm. La proposta d'aquest establiment va ser Coca crocant de Verat Umami, consistent amb una coca amb verat umami amb almadroc, salicòrnia i falç caviar de poma àcida.
En Sergi Valls Manzano, la Mª Pilar Bonson Lopez i l'Ana Barcia Garcia són els guanyadors del concurs que es va celebrar entre els que participen en l'elecció del guanyador de la tapa popular.
Durant aquesta edició es van servir aproximadament unes 27.000 tapes
Els guanyadors
L’establiment La Sandvitxeria va tornar a guanyar el concurs popular del DesTAPA’T Sabadell amb 238 vots, seguit del Renaissance amb 216 i de El Llit amb 211, d’un total de 2.554 vots contabilitzats.
La Sandvitxeria, va presentar una tapa anomenada “Petit plaer” que consistia en una Hamburguesa de vedella amb mus de boletus a l'oporto i ceba caramel·litzada amb base de rúcula. Aquest establiment ha sigut el guanyador de la tapa popular de les edicions 2012, 2014, 2015 i 2016
Per altra banda, la tapa presentada per l’establiment Loremar va ser la guanyadora de la tapa tècnica que atorga Estrella Damm. El jurat es basa en la originalitat i la presentació de la tapa, així com en altres consideracions tècniques. La proposta d’aquest establiment era Musclo tigre amb salsa holandesa i pa de pessic aeri de plàncton marí.