GREMI COMARCAL D'HOSTALERIA I TURISME DE SABADELL I VALLES CENTRE
GREMI COMARCAL D'HOSTALERIA I TURISME DE SABADELL I VALLES CENTRE

 

 

DesTAPA'T 2017

DEL 8 AL 18 DE JUNY

 

 

Un any més, 34 establiments de la nostra ciutat participen a la ruta de la tapa. 

Les propostes estaran disponibles del 8 al 18 de juny i podràs disfrutar-les per 2,5€ acompanyades d'un quinto d'Estrella Damm.

Si omples la butlleta que trobaràs als establiments, podràs votar la tapa que més t'hagi agradat i entrar en el sorteig d'àpats gratuïts.

Aquí teniu totes les tapes d'enguany.

Totes les propostes del DesTAPA't 2016

DesTAPA't 2016

DEL 28 D'ABRIL AL 8 DE MAIG

 

 

Més de 40 establiments t'ofereixen una tapa  i un quinto o canya de cervesa Damm per 2,5€

 

Consulta el facebook Destapa't 2016 o el del Gremi d'hostaleria de Sabadell

 

També pots participar al sorteig de 2 àpats per a 2 persones omplin la butlleta adjunta, votant per la millor tapa que heu provat i aconseguint 3 segells de tres establiments diferents. Dipositeu la papereta a les bústies que trobareu durant la ruta  i entrareu en el sorteig.

Totes les propostes del DesTAPA't 2016

Els guanyadors 

L’establiment La Sandvitxeria va tornar a guanyar el concurs popular del DesTAPA’T Sabadell amb 238 vots, seguit del Renaissance amb 216 i de El Llit amb 211, d’un total de 2.554 vots contabilitzats.

 

La Sandvitxeria, va presentar una tapa anomenada “Petit plaer” que consistia en una Hamburguesa de vedella amb mus de boletus a l'oporto i ceba caramel·litzada amb base de rúcula. Aquest establiment ha sigut el guanyador de la tapa popular de les edicions 2012, 2014, 2015 i 2016

 

Per altra banda, la tapa presentada per l’establiment Loremar va ser la guanyadora de la tapa tècnica que atorga Estrella Damm. El jurat es basa en la originalitat i la presentació de la tapa, així com en altres consideracions tècniques. La proposta d’aquest establiment era Musclo tigre amb salsa holandesa i pa de pessic aeri de plàncton marí.

DESTAPA’T 2015

 

La Sandvitxeria, amb la tapa "No em deixis", va tornar a guanyar l'edició d'enguany del Destapa't 2015 que es va celebar del 3 al 13 de juny.

El Buquet va ser el guanyador del premi tècnic atorgat pel jurat d'Estrella Damm amb la tapa "Ostra fumada"

 

Fotografies realitzades www.fotografiazapata.com Desplegable amb les 44 propostes (Fotografies realitzades www.fotografiazapata.com)
Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© GREMI COMARCAL D'HOSTALERIA I TURISME DE SABADELL I VALLES CENTRE