FORMACIÓ MANIPULADOR D'ALIMENT

Els sectors als quals s’adrecen aquests cursos són:

Menjars preparats: personal de cuina i ajudants de cuina de bars, restaurants i rostisseries; cambrers i ajudants; monitors de menjador; personal responsable de l’elaboració final de productes precuinats.

Despatx de productes alimentaris: personal de comerç minorista que despatxa carn, xarcuteria, peix, fruites i verdures, pa i pastisseria i reposadors d’aliments a grans superfícies.

Aquests cursos compten amb el suport de l'Ajuntament de Sabadell

Cursos online

Obtenció fàcil i ràpida

Diploma acreditatiu

Des de PC o mòbil

Seguiment per tutor

60€ alumnes empreses no associades

 

 

Cursos presencials

Formació de 4 hores en un sol dia

Diploma acreditatiu

Grups reduïts, mínim 8 alumnes

Tècnic especialitzat

Desde 75€

 

Formació online

En els darrers anys i davant la demanda dels nostres alumnes, el curs de manipulació d’aliments es realitza on line.

 

Aquesta modalitat permet poder seguir aquesta formació des del terminal que tingeu disponible i durant el transcurs de temps que vosaltres necessiteu.

 

L'empresa AFIA és el nostre col·laborador en la formació en higiene alimentària tant en la modalitat presencial com en la modalitat online.

 

Per fer la formació, cal entrar en el formulari que trobareu en la nostra pàgina web, emplenar-lo i fer el pagament per transfarència bancària. Un cop nosaltres rebem la vostra inscripció i pagament (2 dies hàbils aproximadament), activarem el curs i rebreu un email de l'empresa AFIA (important revisar la safata de SPAM) on trobareu l'enllaç al curs, així com l’usuari i contrasenya corresponent per iniciar la formació.

 

Un cop s'ha accedit a la plataforma i s'ha introduït el nom d’usuari i la paraula de pas, s’accedeix al contingut. Cal llegir cadascuna de les lliçons, fins arribar al final del curs. El temari és el mateix que es fa servir en les formacions presencials de manipulació d’aliments.

 

Al final de la formació s'ha de realitzar un examen que cal superar per aconseguir aprovar el curs. En cas de no indicar la resposta correcta, es permet tornar a pensar la pregunta per contestar-la correctament.

 

Quan s’ha superat l’examen, es rep automàticament un certificat amb les dades del curs. Aquest certificat es pot descarregar i imprimir per tal de justificar la formació en seguretat alimentària.

 

Així us adjuntem un enllaç on s’haurà de fer la inscripció dels alumnes interessats, en la qual trobareu el número de compte on fer el ingrés del import del curs. A continuació rebreu l’email de confirmació d’haver fet correctament la inscripció.

Formació presencial

Manual manipulador d'aliments en català
Manual manipulador d'aliments en castellà

El curs es realitzarà a les nostres instal·lacions i estarà impartit per tècnics especialitzats de l'Assessoria de Formació per la Indústria Alimentària, AFIA.

Per la realització del curs és necessari un mínim de 8 alumnes. El grup no sobrepassarà les 15 persones per facilitar l'aprenentatge i poder aclarir tots els dubtes. 

 

Diploma acreditatiu:

 

Al finalitzar la formació s’entrega un diploma acreditatiu signat per AFIA  i el Gremi Comarcal d’Hostaleria i Turisme de Sabadell d’acord l’alumne ha realitzat amb aprofitament el curs semipresencial en Seguretat Alimentària.

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© GREMI COMARCAL D'HOSTALERIA I TURISME DE SABADELL I VALLES CENTRE