GREMI COMARCAL D'HOSTALERIA I TURISME DE SABADELL I VALLES CENTRE
GREMI COMARCAL D'HOSTALERIA I TURISME DE SABADELL I VALLES CENTRE

FORMACIÓ MANIPULADORS D'ALIMENTS

Cursos semipresencials

Obtenció fàcil i ràpida

Diploma acreditatiu

Recolliu el manual i feu la prova de coneixements en horari obert

Desde 30€

 

 

Cursos presencials

Formació de 4 hores en un sol dia

Diploma acreditatiu

Grups reduïts, mínim 10 alumnes

Tècnic especialitzat

Desde 50€

 

Manual manipulador d'aliments en català
Manual manipulador d'aliments en castellà

La formació continuada dels professionals manipuladors d’aliments és obligatòria per a la prevenció de les toxicoinfeccions alimentàries.

El Gremi d’Hostaleria de Sabadell, i l’empresa AFIA, us ofereix formació bàsica SEMI PRESENCIAL  i PRESENCIAL de seguretat alimentària (manipuladors d’aliments) equivalent a 4 hores.

 

Els sectors als quals s’adrecen aquests cursos són:

Menjars preparats: personal de cuina i ajudants de cuina de bars, restaurants i rostisseries; cambrers i ajudants; monitors de menjador; personal responsable de l’elaboració final de productes precuinats.

Despatx de productes alimentaris: personal de comerç minorista que despatxa carn, xarcuteria, peix, fruites i verdures, pa i pastisseria...; reposadors d’aliments a grans superfícies.

 

Formació semipresencial:

 

En el moment de formalitzar la matrícula s'entrega un llibre que cal estudiar. Un cop s’hagin adquirit els coneixements, s’ha de venir a les nostres oficines a realitzar la prova d'avaluació conforme s'ha realitzat el curs amb aprofitament. En cas de dubtes o dificultats en l’aprenentatge, es disposa d’un tutor per aclarir els dubtes necessaris (caldrà concertar visita).

Si hi ha dificultat per desplaçar-se a les nostres oficines es poden entregar els llibres i fer l’examen en el mateix  establiment (empreses agremiades)

 

Formació presencial:

 

El curs es realitzarà a les nostres instal·lacions i estarà impartit per tècnics especialitzats de l'Assessoria de Formació per la Indústria Alimentària, AFIA.

Seran el primer dimarts de cada més de les 9h a les 13h, però és necessari un mínim de 8 alumnes. El grup no sobrepassarà les 15 persones per facilitar l'aprenentatge i poder aclarir tots els dubtes. 

 

Dipoloma acreditatiu:

 

Al finalitzar la formació s’entrega un diploma acreditatiu signat per AFIA  i el Gremi Comarcal d’Hostaleria i Turisme de Sabadell d’acord l’alumne ha realitzat amb aprofitament el curs semipresencial en Seguretat Alimentària.

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© GREMI COMARCAL D'HOSTALERIA I TURISME DE SABADELL I VALLES CENTRE