FORMACIÓ MANIPULADOR D'ALIMENT

Els sectors als quals s’adrecen aquests cursos són:

Menjars preparats: personal de cuina i ajudants de cuina de bars, restaurants i rostisseries; cambrers i ajudants; monitors de menjador; personal responsable de l’elaboració final de productes precuinats.

Despatx de productes alimentaris: personal de comerç minorista que despatxa carn, xarcuteria, peix, fruites i verdures, pa i pastisseria i reposadors d’aliments a grans superfícies.

Cursos online

Obtenció fàcil i ràpida

Diploma acreditatiu

Des de PC o mòbil

Seguiment per tutor

45€ alumnes empreses no associades

 

 

Cursos presencials

Formació de 4 hores en un sol dia

Diploma acreditatiu

Grups reduïts, mínim 8 alumnes

Tècnic especialitzat

Desde 60€

 

Formació online

Des de l’estiu i per motiu del COVID, estem realitzant formació ONLINE.  El curs de manipulació d’aliments on line permet poder seguir aquesta formació des del terminal que es vulgui i quan es vulgui.

Un cop s'ha accedit a la plataforma i s'ha introduït el nom d’usuari i la paraula de pas, s’accedeix al contingut. Cal llegir cadascuna de les lliçons, fins arribar al final del curs. El temari és el mateix que es fa servir en les formacions presencials de manipulació d’aliments.

 

Al final de la formació s'ha de realitzar un examen que cal superar per aconseguir aprovar el curs. En cas de no indicar la resposta correcta, es permet tornar a pensar la pregunta per contestar-la correctament.

 

Quan s’ha superat l’examen, es rep automàticament un certificat amb les dades del curs. Aquest certificat es pot descarregar i imprimir per tal de justificar la formació en seguretat alimentària.

 

Així us adjuntem un enllaç on s’haurà de fer la inscripció dels alumnes interessats, en la qual trobareu el número de compte on fer el ingrés del import del curs. A continuació rebreu l’email de confirmació d’haver fet correctament la inscripció.

 

Un cop nosaltres rebrem la transferència (2 dies hàbils aproximadament), activarem el curs i us enviarem l’usuari i contrasenya corresponent per iniciar la formació.

Formació presencial

Manual manipulador d'aliments en català
Manual manipulador d'aliments en castellà

El curs es realitzarà a les nostres instal·lacions i estarà impartit per tècnics especialitzats de l'Assessoria de Formació per la Indústria Alimentària, AFIA.

Seran el primer dimarts de cada més de les 9h a les 13h, però és necessari un mínim de 8 alumnes. El grup no sobrepassarà les 15 persones per facilitar l'aprenentatge i poder aclarir tots els dubtes. 

 

Dipoloma acreditatiu:

 

Al finalitzar la formació s’entrega un diploma acreditatiu signat per AFIA  i el Gremi Comarcal d’Hostaleria i Turisme de Sabadell d’acord l’alumne ha realitzat amb aprofitament el curs semipresencial en Seguretat Alimentària.

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© GREMI COMARCAL D'HOSTALERIA I TURISME DE SABADELL I VALLES CENTRE