Mantingueu-vos informats sobre les mesures COVID a l'hostaleria

Mesures a partir del 24 de maig (vigents)

Per restauració:

  • L'horari per consumir al interior o a la terrassa, per recollir al local o portar a domicili és de  les 6:00 h a les 00 h. 

Quan es consumeixi en el local o a la terrassa:

  • Taules de 6 persones     
  • Distancia entre taules de 2m                               
  • 50% aforament interior i 100% aforament a terrassa 
  • Permès el servei de barra amb distància de 1,5m entre usuaris

Mesures a partir del 9 de maig

Per restauració:

  • Per consumir al local o a la terrassa  de les 7,30 h a les 23 h. 
  • Per recollir de les 6h a les 22h 
  • Per portar a domicili de les 6h a les 23h

Quan es consumeixi en el local o a la terrassa:

  • Taules de 4 persones     
  • Distancia entre taules de 2m                               
  • 30% aforament interior i 100% aforament a terrassa 
  • No permès el servei de barra

Mesures a partir del 8 de març

Per restauració:

  • Per consumir al local o a la terrassa  de les 7,30 h a les 17 h. 
  • Per recollir de les 6h a les 22h 
  • Per portar a domicili de les 6h a les 23h

Quan es consumeixi en el local o a la terrassa:

  • Taules de 4 persones     
  • Distancia entre taules de 2m                               
  • 30% aforament interior i 100% aforament a terrassa 
  • No permès el servei de barra

Mesures a partir del 8 de febrer  

Per restauració:

  • Per consumir al local o a la terrassa  de les 7,30 h a les 10,30 h i de les 13,00 h a les 16,30 h. 
  • Per recollir de les 6h a les 22h 
  • Per portar a domicili de les 6h a les 23h

Quan es consumeixi en el local o a la terrassa:

  • Taules de 4 persones     
  • Distancia entre taules de 2m                               
  • 30% aforament interior i 100% aforament a terrassa 
  • No permès el servei de barra

Mesures a partir del 7 de gener 

  • Per recollir de les 6h a les 22h 
  • Per portar a domicili de les 6h a les 23h
  • Per consumir al local o a la terrassa  de les 7,30 h a les 9,30 h i de les 13,00 h a les 15,30 h

Quan es consumeixi en el local o a la terrassa       

  • Taules de 4 persones     
  • Distancia entre taules de 2m
  • 30% aforament interior i 100% aforament a terrassa   
  • No permès el servei de barra

Mesures a partir del 21 de desembre 

  • Per recollir de les 6h a les 22h 
  • Per portar a domicili de les 6h a les 23h
  • Per consumir al local o a la terrassa  de les 7,30 h a les 9,30 h i de les 13,00 h a les 15,30 h

Quan es consumeixi en el local o a la terrassa               

  • Taules de 4 persones                                           
  • Distancia entre taules de 2m                                 
  • 30% aforament interior i 100% aforament a terrassa     
  • No permès el servei de barra     
Dinar de Nadal i Sant Esteve:
  • Taules de fins a 6 persones                                    
  • Distancia entre taules de 2m                                 
  • 30% aforament interior i 100% aforament a terrassa     
  • L’establiment ha d'estar buit de clients a les 15,30h
  • No permès el servei de barra

MESURES SEGURETAT COVID

MESURES REOBERTURA 23 DE NOVEMBRE

Reobertura Bars i Restaurants

Horari               

  • De 6 h a 21:30 h ?Servei habitual, només a taula
  • Fins  les 22h  ? Menjar per emportar
  • Fins les 23h  ? Servei delivery                                                                                 
  • No permès servei en barra (ni drets ni asseguts)
  • Espais ventilats durant el servei. Portes o finestres obertes o per mitjans mecànics (ventiladors, aire condicionat que renovi l’aire)
  • Terrasses: Es pot ocupar tot l’espai. 4 persones per taula. Màxim 2 tancaments laterals. Marcar al terra la ubicació de les taules 
  • Interior: Aforament limitat al 30% (segons llicència). Màxim 4 persones per taula. (Si són convivents al mateix habitatge es pot ampliar amb algun comensal més)         
  • Distància de  2 m entre taules i d'1 m entre comensals  a interior i terrassa  (excepte convivents al mateix habitatge  que no cal guardar distància).  
  • Permès ús de maquines escurabutxaques i de tabac
  • Distància, neteja de mans i ús de mascareta mentre no s’està consumi

Si teniu un bar  o restaurant i necessiteu informació, fer una consulta o teniu algún dubte, poseu-vos en contacta amb nosaltres al 629389490.

Informació diaria, tots els dies de la setmana

CURSOS ONLINE  MANIPULACIÓ ALIMENTS

Nous cursos online d'higiene i seguretat alimentària per a personal manipulador d'aliments de la restauració i comerç minorista.

Per empreses, oferim cursos de neteja i desinfecció entorn COVID-19

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© GREMI COMARCAL D'HOSTALERIA I TURISME DE SABADELL I VALLES CENTRE